WILLYS MB MEDICAL

Brand
COBI-2806

277.89 RON361.26 RON

ESTIMAT LIVRARE LOCKER

joi, 25 iulie

15.00 RON

ESTIMAT LIVRARE CURIER

vineri, 26 iulie

20.00 RON

Jeep-ul Willys licențiat a fost lansat ca un model avansat la scara 1:12 și se încadrează perfect în sărbătorirea celei de-a 80-a aniversări a debarcărilor aliate în Normandia! Datorită fiabilității și mobilității lor, unele dintre aceste vehicule au fost folosite pentru evacuarea răniților și transportul medicilor. Ele erau distinse prin lipsa armelor și o cruce roșie mare vopsită pe capota vehiculului. Cel mai popular vehicul off-road din lume a fost proiectat cu atenție folosind blocurile de construcție COBI și conține 1,131 de elemente. Pentru acest set au fost create special elemente complet noi cu detalii ce reflectă aspectul mașinii istorice. Imensul bloc Willys MB are un grilaj și o capotă caracteristice, roți realiste care se rotesc, un volan funcțional, detalii interioare și un motor construit din blocuri. Roțile cu anvelope de cauciuc se rotesc și pot fi mișcate în timpul jocului. Blocurile au, de asemenea, imprimări de înaltă calitate cu însemnele vehiculului istoric. Setul completează perfect seria noastră foarte bogată Historical Collection WWII! Construiește istoria, piesă cu piesă, cu COBI.

Jeep-ul Willys MB a fost un vehicul legendar off-road care a jucat un rol cheie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Producția acestuia a fost realizată de compania americană Willys-Overland Motors, fiind parte a unui program militar destinat furnizării de vehicule pentru armata Statelor Unite și aliații săi. Willys MB se caracteriza printr-un design simplu, soliditate și fiabilitate în condiții dificile de teren. Dimensiunile sale compacte, durabilitatea și capacitatea de a naviga pe terenuri dificile l-au transformat într-o legendă în istoria automobilistică. După război, popularitatea Jeep-ului Willys MB a contribuit la dezvoltarea brandului Jeep și a devenit o inspirație pentru modelele ulterioare de vehicule off-road. Astăzi, Jeep-ul Willys MB este apreciat de colecționari și iubitorii de inginerie militară și clasici auto.

1,131 de elemente de înaltă calitate
Scară mare 1:12
Produs sub licența originală JEEP
Produs în UE de o companie cu peste 20 de ani de tradiție
Blocurile respectă standardele de siguranță ale produselor pentru copii
Complet compatibil cu alte mărci de blocuri de construcție
Blocurile cu imprimări nu se zgârie sau nu se întind și nu se decolorează în timpul jocului sau sub influența temperaturii
Dimensiuni (L x H): 27 cm (10.63”) x 13 cm (5.12”)

  CARACTERISTICI GENERALE

 • 8

 • 1131

 • 5

 • COBI

 • DIMENSIUNI

 • 27 cm

 • 14 cm

 • 13 cm

 • 1:12

5

RATING MEDIU

0

PENTRU A SCRIE UN REVIEW TREBUIE SA FII LOGAT / INREGISTRAT

LOGIN INREGISTRARE