IS-3 SOVIET HEAVY TANK

Brand
COBI-2590

351.75 RON457.28 RON

ESTIMAT LIVRARE LOCKER

joi, 25 iulie

LIVRARE GRATUITA

ESTIMAT LIVRARE CURIER

vineri, 26 iulie

LIVRARE GRATUITA

Tancul IS-3 a fost prezentat public pentru prima dată în timpul Paradei Victoriei, desfășurată pe 7 septembrie 1945, la Berlin. Produs începând din aprilie 1945, puternicul tanc greu a fost destinat să înspăimânte Aliații Occidentali. Un colos de oțel care cântărea peste 45 de tone avea plăci de blindaj foarte înclinate, ceea ce facilita ricoșarea proiectilelor. Era echipat cu tunul D-25T de 122 mm, cunoscut de la tancul IS-2. În ciuda greutății impresionante, IS-3 era relativ mobil datorită motorului diesel W-11.

Tancul IS-3 din blocuri a fost proiectat la o scară de 1:28 și imită formele rotunjite extrem de caracteristice ale sursei de inspirație. Modelul, format din peste 1.100 de elemente, are 35,5 cm lungime când este construit. Sub turelă detașabilă se află elemente interioare reproduse cu precizie. O replică din blocuri a motorului de tanc W-11 poate fi plasată sub trapa de serviciu. Există, de asemenea, blocuri cu periscoape imprimate pe turelă. Formele foarte dificile ale tancului au fost reproduse folosind cele mai recente elemente create pentru Colecția Istorică COBI! Șenilele funcționează în timpul deplasării tancului, iar turela se rotește și țeava se ridică și coboară! Setul include o figură a unui șofer de tanc sovietic în uniformă caracteristică albastru-navy.

Tancul real IS-3 a fost creat ca răspuns la tancurile grele germane. Modelul din blocuri va arăta grozav pe un raft alături de cele mai mari vehicule germane și americane din Colecția Istorică COBI! Construiește istoria, piesă cu piesă, cu COBI.

- 1170 de elemente de înaltă calitate
- Produs în UE de o companie cu peste 20 de ani de tradiție
- Blocurile respectă standardele de siguranță ale produselor pentru copii
- Complet compatibile cu alte mărci de blocuri de construcție
- Blocuri cu imprimeuri care nu se zgârie sau se șterg și nu se estompează în timpul jocului sau sub influența temperaturii
- Instrucțiuni clare și intuitive bazate pe ilustrații și direcții pas cu pas
- Model de tanc IS-3 la scară 1:28
- 1 figură
- O placă cu numele setului
- Dimensiuni model (L x H): 35,5 cm (13,98") x 13 cm (5,12")

  CARACTERISTICI GENERALE

 • 7 ANI

 • 1170

 • 5

 • COBI

 • DIMENSIUNI

 • 35.5 cm

 • 11.5 cm

 • 13 cm

 • 1:28

5

RATING MEDIU

0

PENTRU A SCRIE UN REVIEW TREBUIE SA FII LOGAT / INREGISTRAT

LOGIN INREGISTRARE