LANCIA DELTA HF INTEGRALE EVO - EXECUTIVE EDITION

Brand
COBI-24356

520.05 RON676.07 RON

ESTIMAT LIVRARE LOCKER

joi, 25 iulie

LIVRARE GRATUITA

ESTIMAT LIVRARE CURIER

vineri, 26 iulie

LIVRARE GRATUITA

Lancia Delta HF Integrale EVO este un model legendar de mașină sport produs între 1991 și 1993. Această mașină compactă a câștigat inimile entuziaștilor auto datorită performanțelor sale fenomenale, calității și designului. Modelul a avut succes în raliuri, câștigând multe titluri de campionat în Campionatul Mondial de Raliuri. Astăzi, Lancia Delta HF Integrale rămâne o mașină de cult, apreciată de colecționari și de pasionații de mașini clasice care apreciază performanțele, istoria și stilul său unic.

Am construit această mașină iconică la scară de 1:12 folosind 2.294 de elemente. Odată construită, Lancia Delta sportivă are o lungime de 33 cm și arată extrem de impresionant! Elemente special concepute, inclusiv un parbriz cu imprimeuri și jante caracteristice, multe detalii, roți care se întorc și un volan funcțional, uși care se deschid, un capotă rabatabilă, un motor reprodus din blocuri și un interior detaliat fac din acest model un obiect care va satisface colecționarii și fanii auto indiferent de vârstă. Pentru a face vehiculul să arate și mai demn în colecție, am adăugat o bază de afișare din cărămizi cu un logo imprimat și steagul italian.

Lancia este un producător de automobile italian cu o istorie bogată și un patrimoniu auto semnificativ. Fondată în 1906 de Vincenzo Lancia și Claudio Fogolin, compania a câștigat rapid o reputație de inovator în industria auto. Lancia a introdus multe soluții tehnice inovatoare, cum ar fi suspensia independentă a tuturor roților și motoarele V4 și V6. Mașinile lor au fost întotdeauna caracterizate de o calitate ridicată a fabricației și atenție la detalii. Marca a avut, de asemenea, o implicare semnificativă în motorsport, obținând victorii în curse și raliuri, inclusiv titluri în Campionatul Mondial de Raliuri. Lancia a produs multe modele iconice, cum ar fi Lancia Delta Integrale, Lancia Stratos și Lancia Fulvia, care sunt încă apreciate de entuziaștii de mașini clasice chiar și acum.

- 2294 de piese de înaltă calitate
- Produs sub licență originală LANCIA
- Produs în UE de o companie cu peste 20 de ani de tradiție
- Blocurile respectă standardele de siguranță ale produselor pentru copii
- Complet compatibile cu alte mărci de blocuri de construcție
- Blocuri cu imprimeuri care nu se zgârie sau se șterg și nu se estompează în timpul jocului sau sub influența temperaturii
- Scară 1:12
- Stand de expunere din blocuri
- Placă cu nume
- Dimensiunile modelului (L x l x H): 33 cm (12.99") x 14 cm (5.51") x 12.5 cm (4.92")

  CARACTERISTICI GENERALE

 • 8 ANI

 • 2294

 • 5

 • COBI

 • DIMENSIUNI

 • 33 CM

 • 14 cm

 • 12 cm

 • 45 cm x 11 cm x 32 cm

 • 1:12

5

RATING MEDIU

0

PENTRU A SCRIE UN REVIEW TREBUIE SA FII LOGAT / INREGISTRAT

LOGIN INREGISTRARE