MIG-28 TOP GUN

Brand
COBI-5859

139.95 RON181.94 RON

ESTIMAT LIVRARE LOCKER

marți, 28 mai

15.00 RON

ESTIMAT LIVRARE CURIER

miercuri, 29 mai

20.00 RON

În filmul din 1986 Top Gun, MIG-28 a fost portretizat ca avionul antagonist care a înfruntat avioanele F-14 Tomcat pilotate de personajele principale. În ciuda faptului că nu are un echivalent real în lumea reală, MIG-28 a devenit popular datorită filmului Top Gun și a devenit o parte iconică a culturii pop. Cu toate acestea, ficțiunea filmului conține un sâmbure de adevăr! Silueta familiară a misteriosului MiG-28 nu este un secret pentru experții în aviație. Antagonistul filmului este faimosul avion Northrop F-5 Freedom Fighter, vopsit în altă culoare pentru film!

Cu ajutorul a 332 de blocuri de construcție COBI, poți construi avionul uimitor al unei puteri străine misterioase care a îndrăznit să stea în calea piloților americani F-14! Setul licențiat a fost construit cu cea mai mare atenție la detalii și bazat pe planurile avionului F-5 Freedom Fighter. Culoarea neagră caracteristică și emblemele cu o stea roșie fac imposibil de confundat cu oricare alt aparat de film! Avionul are aileroni, armament și tren de aterizare detașabil. Cockpitul se deschide și poți plasa o figură simplificată purtând un căști cu steaua roșie caracteristică a filmului înconjurată de un cerc galben! Setul include, de asemenea, un suport de afișare din cărămizi și o placă cu logo-ul Top Gun! Modelul la scara 1:48 completează perfect colecția de alte avioane lansate ca parte a seriei TOP GUN (F-14 TOMCAT, F/A-18, P-51 Mustang), iar fanii colecției Forțelor Armate pot adăuga cu ușurință MiG-28 la colecțiile lor. Construiește încă un avion iconic de film, doar cu COBI.

332 elemente de înaltă calitate Producție în UE de o companie cu peste 20 de ani de tradiție Blocurile îndeplinesc standardele de siguranță ale produselor destinate copiilor Complet compatibile cu alte mărci de blocuri de construcție Blocurile cu printuri nu se zgarie, nu se șterg și nu se decolorează în timpul jocului sau sub influența temperaturii Instrucțiuni clare și intuitive bazate pe ilustrații și direcții pas cu pas 100% printuri, fără autocolante Suport de afișare pentru avion din blocuri O placă cu numele setului Dimensiuni model (L x l x î): 290 mm (11.42") x 190 mm (7.48") x 90 mm (3.54")

  CARACTERISTICI GENERALE

 • 6 ANI

 • 332

 • 3

 • COBI

 • DIMENSIUNI

 • 29 cm

 • 19 cm

 • 9 cm

 • 1:48

5

RATING MEDIU

0

PENTRU A SCRIE UN REVIEW TREBUIE SA FII LOGAT / INREGISTRAT

LOGIN INREGISTRARE