CITROEN 2CV CHARLESTON

Brand
COBI-24341

364.05 RON473.27 RON

ESTIMAT LIVRARE LOCKER

marți, 28 mai

LIVRARE GRATUITA

ESTIMAT LIVRARE CURIER

miercuri, 29 mai

LIVRARE GRATUITA

Legenda industriei auto europene într-un set de construcție! Citroen 2CV Charleston, sub licența originală de la CITROEN, a fost dezvoltat într-o scară de 1:12 și constă din 1.465 de elemente. Modelul are o lungime de 30,5 cm, uși care se deschid, acces la compartimentul motor și portbagaj! Puteți privi în interior, admira aspectul motorului construit din cărămizi și folosi volanul funcțional pentru a roti roțile. Interiorul a fost reprodus cu grijă folosind imprimări de înaltă calitate! Nu veți găsi autocolante în acest model. Construcția este simplă și intuitivă. Pentru confortul dumneavoastră, am împărțit manualul în etape, iar blocurile în pungi numerotate! Această mașină istorică este perfectă pentru oricine - indiferent de vârstă - pasionat de mașini, istorie și tehnologie! Completați-vă colecția și construiți istoria, bucățică cu bucățică și expuneți acest model uimitor!

Citroen 2CV a devenit un icon al industriei auto franceze. A fost produs și îmbunătățit continuu în anii 1949-1990. Mașina a fost proiectată înainte de război. Crearea sa este legată de nevoia de a produce o mașină simplă și ieftină pentru mase, în conformitate cu sloganul directorului companiei, Pierre Boulanger, "quatre roues sous un parapluie" (patru roți sub o umbrelă). Mașina a fost maxim simplificată, economică și a permis transportul confortabil a 4 persoane cu bagaje. Botezată ca fiind cea mai urâtă mașină din lume la Salonul Auto de la Paris din 1948, a devenit un obiect de dorință, în contradicție cu opiniile criticilor. În cei 41 de ani de producție, au fost produse aproape 4 milioane de unități în fabrici din întreaga lume. Astăzi, această mașină are statut de cult și este o încântare pentru colecționari. În 1980, a avut loc premiera unei versiuni speciale a mașinii de cult Citroen 2CV! Charleston Limited a fost produsă în doar 8.000 de unități! Mașina s-a distins prin caroseria sa atrăgătoare, caracteristică, în două culori și tapițeria interioară.

1.465 de blocuri de înaltă calitate
Produse în UE de către o companie cu peste 20 de ani de tradiție
Blocurile îndeplinesc standardele de siguranță ale produselor destinate copiilor
Complet compatibile cu alte mărci de blocuri de construcție
Blocurile cu imprimeuri nu se zgarie sau murdăresc și nu se decolorează în timpul jocului sau sub influența temperaturii
Instrucțiuni clare și intuitive bazate pe ilustrații și direcții pas cu pas
Model de mașină în scară 1:12
Dimensiuni ale modelului (L x H x W): 30.5 cm (12 ") x 13 cm (5.12") x 13 cm (5.12 ")

  CARACTERISTICI GENERALE

 • 10

 • 1465

 • 5

 • COBI

 • DIMENSIUNI

 • 30.5 cm

 • 13 cm

 • 13 cm

 • 45 cm x 10 cm x 32 cm

 • 1:12

5

RATING MEDIU

0

PENTRU A SCRIE UN REVIEW TREBUIE SA FII LOGAT / INREGISTRAT

LOGIN INREGISTRARE