TRABANT 601 UNIVERSAL FEUERWEHR

Brand
COBI-24555

50.75 RON65.98 RON

ESTIMAT LIVRARE LOCKER

marți, 28 mai

15.00 RON

ESTIMAT LIVRARE CURIER

miercuri, 29 mai

20.00 RON

Modelul de mașină de pompieri la scara 1:35 constă din 77 de blocuri de construcție COBI și reproduce foarte fidel formele caracteristice ale originalului Trabant 601. Versiunea iconică a brigăzii de pompieri a fost proiectată în culori roșu și alb! Mașina are roți rotative cu anvelope perfecte pentru deplasarea modelului în timpul jocului. Am plasat un bloc albastru pe acoperiș, care este echivalentul unei lumini de avertizare de urgență a vehiculelor. Am renunțat la autocolante în seturile noastre și acestea au fost înlocuite cu printuri durabile care nu se șterg nici în timpul jocului intens. Mașina de blocuri este un produs atât pentru colecționarii exigenți, cât și pentru tinerii entuziaști de mașini clasice! Datorită instrucțiunilor simple și intuitive, construcția este simplă și nu va cauza probleme nimănui!

Trabant este o marcă de automobile de pasageri produse în RDG la fabrica VEB Sachsenring Automobilwerke din Zwickau. Modelul 601 a debutat pe piață în 1964 și a fost produs până în 1990. Mașinile Trabant prezintă mai multe soluții tehnic interesante. Acestea includ un caroserie realizată dintr-un material plastic numit Duroplast. Acesta avea un punct de topire similar cu aluminiul și creștea rezistența mașinii la coroziune și zdrobire. Alte soluții remarcabile includ un mic motor cu doi timpi, ferestre mari și un interior relativ spațios. Mașina atingea o viteză amețitoare, depășind ușor 100 km/h. Această mașină în particular a servit ca suport pentru brigada de pompieri și a fost echipată cu o lampă de avertizare albastră.

Trabantul merită să fie numit un fenomen cult din Republica Democrată Germană. Până în ziua de azi rămâne un automobil clasic recunoscut și extrem de popular printre entuziaștii de motoare. De asemenea, a devenit o parte iconică a culturii populare.

77 elemente de înaltă calitate
Produse în UE de o companie cu peste 20 de ani de tradiție
Blocurile îndeplinesc standardele de siguranță ale produselor pentru copii
Complet compatibile cu alte mărci de blocuri de construcție
Blocurile cu printuri nu se zgarie sau nu se șterg și nu se decolorează în timpul jocului sau sub influența temperaturii
Instrucțiuni clare și intuitive bazate pe ilustrații și instrucțiuni pas cu pas
Scara de modelare 1:35
Dimensiuni ale modelului (L x l x î): 10 cm x 5.5 cm x 5 cm

  CARACTERISTICI GENERALE

 • 6 ANI

 • 77

 • 1

 • COBI

 • DIMENSIUNI

 • 10 cm

 • 5.5 cm

 • 5 cm

 • 17 cm x 5 cm x 14 cm

 • 1:35

5

RATING MEDIU

0

PENTRU A SCRIE UN REVIEW TREBUIE SA FII LOGAT / INREGISTRAT

LOGIN INREGISTRARE